Ny spesialutgave av 8800 Sirocco

Alternativ tekst mangler

Verden ser aldri ut til å bli lei av Nokias 8800 Sirocco. Og nå kommer telefonen i enda en spesialutgave, denne gangen signert av komponisten Brian Eno.

Telefonen, som har Enos signatur inngravert på forsiden, finnes kun i ti eksemplarer. Alle de ti telefonene skal auksjoneres bort via nettstedet Nokiacharityauction.com.

Aids og natur
Inntektene fra auksjonene skal gå uavkortet til Enos to favorittorganisasjoner, Keiskamma Aids Treatment og World Land Trust. Mens Keiskamma Aids Treatment arbeider for å minske spredningen av AIDS her i verden, jobber World Land Trust med å bevare naturen.

Brian Eno er en av verdens mest ansette produsenter og musikere. Han har medvirket til musikken på en lang rekke kjente filmer, som blant annet Traffic, The Beach og Moulin Rouge.

Med i pakken til Enos spesialutgave av 8800 Sirocco følger det med en garanti som skal bekrefte at telefonen virkelig er én av de ti.

Ønsker du å by på telefonene, kan du besøke Nokiacharityauction.com. Auksjonen starter imidlertid ikke før 8 januar. Den varer heller ikke så lenge, og slutter den 12. februar.

(Kilder: Nokiacharityauction.com, Cellular-News)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen