Et tegn på at telefonen er autentisk er navnet "SE1232" som er standard på prototyper fra Sony Ericsson. (Foto: se4m.com)

Ny Sony Ericsson avslørt?

Sony Ericsson har kalt inn til pressekonferanse den 17. juni, der det allerede er avklart at det vil komme nylanseringer av telefoner. Nøyaktig hvilke det blir kan en kun spekulere i, men det er rimelig å anta at vi kan få se en oppfølger til Sony Ericsson P1i, nye Xperia-telefoner og kanskje attpåtil G702i.

Oppfølger til T250?

Nå har det også dukket opp bilder av det som angivelig skal være en ny billigtelefon fra Sony Ericsson. Telefonen har ikke noe navn, men utifra utseende, skjermstørrelse og det lille som foreligger av informasjon kan det være snakk om en lenge ettertraktet oppfølger til T280i.

Hva denne oppfølgeren har er veldig vanskelig å si ettersom det kun foreligger bilder og ingen spesifikasjoner. Men utifra de to bildene som er skal telefonen ha kamera og en relativt liten skjerm. Det siste betyr trolig også at telefonen får Sony Ericssons noe enklere menysystem.

Hva som nøyaktig kommer er vanskelig å si, men Amobil vil være tilstede på lanseringen i Oslo 17. juni. Vi kommer da tilbake med lanseringsnyheter og sniktitter på telefonene som lanseres.

(Kilder: Mobil.se, Sony Ericsson)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen