Ny sommermusikk fra Creative

Det er ikke lenge siden Creative lanserte den mye omtalte og billige MP3-spilleren Creative Zen Stone. Nå kommer allerede en ny versjon av spilleren, Creative Zen Stone Plus.

Hovedforskjellen mellom de to spillerne er at Plus-modellen har fått et lite display og dobbelt så mye lagringsplass.

Ikke bilder

Cretive Zen Stone kommer i følge pressemeldingen altså med 2 GB minne, og har i tillegg FM-radio, stoppeklokke og mikrofon for stemmeopptak.

Displayet er lite, rundt og blått, og kan ikke viser bilder eller video. Spilleren kommer i svart, hvitt, rødt, blått, rosa og grønt, og skal være i salg i butikkene fra slutten av juni.

Høyere pris
Den lave prisen var det store poenget med den opprinnelige Creative Zen Stone, som hadde en veiledende utsalgspris på 349 kroner.

Sånn sett er ikke prisen et like hardtslående argument for Zen Stone Plus. Veiledende pris er på 599 kroner, og da har man brått litt flere spillere å velge i mellom.

Man kan for eksempel få storebroren Creatie Zen V Plus med 2 GB lagring  for rundt 800 kroner.  Denne har til gjengjeld en større skjerm og takler både video og bilder.

Nytt dockingsystem
Creative kunngjør også at de kommer med et bærbart dockingsystem til begge Stone-spillerne.

For kroner 399 kan du altså få høyttalere til, med TravelSound Zen Stone i svart eller hvitt. TravelSound skal være i salg fra august.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen