Ny søketeknologi fra Microsoft

Ifølge nettstedet crn.com er det nå like før Microsoft lanserer en ny søketeknologi, og dermed tar opp konkurransen med blant annet Google.com. Den nye teknologien fra Microsoft skal gjøre det mulig å søke både lokalt på brukerens PC og på Internett. Den nye søketjenesten skal være en del av MSN-nettstedet

Teknologien skal være spesielt utviklet for store mengder digital informasjon, og søket skal kunne utføres fra ett sted istedet for å bruke forskjellig typer søkemotorer for forskjellige typer data.

Tjenesten skal snart lanseres som en begrenset prøveversjon, mens den endelig utgaven skal etter planen lanseres om ett år. Teknologien skal ifølge Microsoft uansett være klar i fullversjon før lansering av neste Windows-versjon, Longhorn i 2006.

For en uke siden fortalte vi om at Google har en ny søkemotor under utvikling for harddisker, så nå er kappløpet mellom Microsoft og Google snart i gang. Microsoft har innrømmet at de angrer på at de ikke var med på utvikle en skikkelig søketjeneste for Internett når Internett-bølgen startet for alvor for noen år tilbake.

(Kilde: crn.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen