Ny SLVR-flis fra Motorola

Alternativ tekst mangler
Ny tynnflis fra Motorola.

Motorola har presentert en ny telefon i sin SLVR-serie. Nykomlingen har fått navnet SLVR L7e, og er tydelig i slekt med forgjengeren.

I likhet med L7, som vi testet tidligere i år, er den nye utgaven tynn som ei høvelflis. Under panseret er det imidlertid mye som er nytt, og mye av det vi savnet på originalen er nå på plass.

L7e har et kamera med 1,3 megapikslers oppløsning, mens forgjengeren hadde 0,3 megapiksler. I tillegg har minnet blitt oppgradert fra 11 MB til 20 MB, og minnekortplassen er beholdt.

Blåtann har telefonen fortsatt, men L7e har i motsetning til L7 også støtte for A2DP, noe som sikrer deg mulighet til å høre på musikk i trådløs stereo.

Ellers er den nye flisa utstyrt med EDGE, slik at du får høyere internetthastighet i GSM-nettet. Støtte for firebånds GSM er i kjent Motorola-stil også på plass, slik at du kan bruke telefonen over alt hvor det er GSM-mobilnett.

Når det kommer til utseendet, er det som nevnt noen oppgraderinger her og. Tastaturet ligner det samme som du finner på den kommende RIZR-modellen. Fargen er variasjoner av blått, slik som på KRZR.

SLVR L7e skal komme i salg innen året er omme, men veiledende pris er foreløpig ukjent. Mer informasjon finner du i Motorolas pressemelding.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen