Ny SL55-klone fra Samsung

Det er ikke akkurat stille rundt Samsungs stand på CeBIT, der produsenten demonstrerer nye modeller på løpende bånd. Samsungs SGH-E800 er en telefon som kanskje først og fremst retter seg mot motebevisste mennesker med små lommer og lite behov for de mest avanserte funksjonene.

E800 har fått samme designet som Siemens snertne SL55, med et tastatur som skyves inn under skjermen på telefonen. Med et mål på 8,7 x 4,3 x 2,3 cm og en vekt på 86 gram er enheten faktisk ikke stort større enn Siemens sin modell, til tross for at E800 kan by på atskillig mer funksjoner og teknologi.

Blant annet har telefonen fått et kamera med en oppløsning på 640 x 480 piksler, noe som ikke er så oppsiktsvekkende etter rekken med megapiksels-telefoner som har blitt lansert de siste dagene, men allikevel er imponerende når man tar enhetens størrelse i betraktning. Kameraet tar også opp video og har en 4x digital zoom.

Skjermen på telefonen er en TFT-skjerm med en oppløsning på 128 x 160 piksler og en fargedybde på 65.536 farger. Skjermen utgjør faktisk over halvparten av fronten på telefonen når den er lukket igjen, noe som må sies å være god utnyttelse av den begrensede plassen på telefonen.

E800 kan videre by på GPRS klasse 10, som åpner for å laste ned data med en hastighet på opp til 53,6 Kbps og laste opp data med en hastighet på 28,8 Kbps. Telefonen har også Java-støtte, slik at man kan installere nye spill og enkle programmer.

Telefonen forventes å komme på markedet i løpet av andre kvartal i år.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen