Ny skyve-Razr fra Motorola?

I februar i år presenterte amerikanske Motorola sin aller første Razr-modell med nedskyvbart tastatur, Z, for det koreanske markedet. Nå har det lekket ut bilder av en ny skyvemodell fra Motorola, og den skal hete Capri.

Det er nettstedet Gizmodo som har fått tak i bildene av Motorolas Capri-modell. Utseendemessig er det ingen tvil om at Capri slekter på de tidligere Razr-modellene, med sitt klassiske tynne og eksklusive design og paddeflate tastatur.

I følge Gizmodo skal Capri ha de samme målene som SLVR-modellene. SLVR V7 måler 11,3 x 4,9 x 1,15 centimeter på strømpelesten. Capris vekt sier ryktene ingen ting om, men for ordens skyld er vekten til SLVR V7 96 gram.

Capri skal mest sannsynlig ha støtte for minnekort av typen microSD, noe som åpner for å bruke telefonen som musikkspiller.

Den nye telefonen skal også ha et kamera innebygget, nærmere bestemt med 2,2 megapikslers oppløsning.

Ryktene sier heller ikke noe om Capri har støtte for 3G eller ikke. ildene av Capri viser ikke noen kameralinse på forsiden, noe som uansett utelukker videotelefoni.

Det finnes heller ikke noe informasjon om hvilke land Capri vil komme i salg.

Du finner flere bilder av Motorolas nye Capri-modell på Gizmodos nettsider.

For få dager siden skrev vi også om det som angivelig skal være bilder av en ny kamskjellsmodell fra Motorola, ved navn Canary. Denne telefonen kan du lese mer om i saken "Er dette Motorolas nye Razr?".

(Kilder: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen