Ny skjermserie fra Sony

Alternativ tekst mangler

Den nye E-serien fra Sony er ikke som alle andre skjermserier. For det første er knappene til kontrollpanelet skjult i foten. Dette er i seg selv greit nok, men det mest spesielle er hyllen for penner og fotens utforming. Utformingen gjør den nemlig idéell til å sette fra seg selvklebende notatlapper.

E-serien har så langt to ulike modeller, på henholdsvis 17 og 19 tommer. Skjermene har både DVI- og VGA-tilkobling. Oppløsningen på begge skjermene er på 1280x1024. Lysstyrken er på 300 cd/m2, mens responstiden er oppgitt til 8 ms. Kontrastraten er på 600:1 på 17-tommeren og 700:1 på 19-tommeren.

Sony synes å være svært fornøyde med plassen for notatlapper, og har stor tro på at skjermene i E-serien blir tatt godt imot i markeded.

- Selv om vi lever i en tid med ekstremt mye elektronisk kommunikasjon er post-it og huskelapper fremdeles en del av alle menneskers hverdag, både på jobb og i hjemmet. Mange fester disse på og rundt PC-skjermene, uttaler Display Marketing Manager for Sony Europe, Yoshiro Honda.

E-serien skal være tilgjengelig fra 19. juni 2006 i norske butikker. Veiledende pris er satt til 1920 kroner for 17-tommeren og 2399 for 19-tommeren.

(Kilde: Sony)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen