Ny SE-lekkasje?

Ryktetoget har sluppet av mange Sony Ericsson-modeller den siste tiden. Neste stopp på ruten er modellene K310, K510 og en ny kamskjelltelefon med Walkman-funksjonalitet. Dermed ser det ut til at selskapets portefølje skal utvides med tre nye modeller.

De lekkede bildene viser i følge Newmobile.nl, som selv har ringet inn de nye telefonene, modellene K310i til venstre, K510i oppe og kamskjelltelefonen Mulan nederst.

K310i er en telefon i klassisk utforming. Denne skal være oppfølgeren til den billige kameratelefonen K300i.

K510i skal være oppfølgeren til Sony Ericssons storselger K500i, som ble lansert som en billigere og enklere utgave av K700i. Uten at vi kjenner spesifikasjonene på K510i, kan vi nevne at K500i hadde VGA-kamera, men manglet radio og mp3-spiller. K500i var også uten blåtann og minnekortstøtte.

Den siste modellen er en kamskjelltelefon med Walkman-logo. Denne skal i følge Newmobile.nl komme i to utgaver, og bære kodenavnene Jing og Mulan. Jing skal være en versjon uten Walkman-funksjonalitet, mens Mulan skal bære Sonys Walkman-logo og alt dette innebærer.

Vi vet ingenting om spesifikasjonene på noen av disse telefonene, men Sony Ericsson skal lansere nye modeller 28. februar. Om bildet er ekte, er det sannsynlig at vi får mer info om disse telefonene da.

(Kilder: Newmobile.nl)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen