Ny samsung med iPod-navigasjon

Samsung S380 har som flere andre modeller nedskyvbart tastatur, den har også som vi kommer tilbake til en rekke andre “vanlige” egenskaper.

Mye lyd
Det som er unikt på S380 er at den har doble surround høytalere, noe som gir oss følelsen av å høre live musikk. I tillegg har Samsung har inkludert et jogghjul, liknende det på iPod for å gjøre navigeringen lettere. Dette skal brukes til å bla i meny, finne sanger, bilder og andre lagrede data.

For de musikkinteresserte kan man også komponere egen musikk, noe vi kjenner igjen fra en rekke andre mobiler. Telefonen vil i følge produsenten være den første 128-polyfoniske telefonen i verden.

Liten plass
Selvom Samsung har mobiler å vise til med over 3GB internt minne, vil denne krabaten ikke kunne skryte av mer enn 50 MB innebygd minne. I tillegg kan den utstyres med et 256 MB kort. De som trenger mer plass for å få med seg favorittsangene, vil med andre ord ikke bli helt fornøyde.

Mobilen være utstyrt med et 1,3 megapixel kamera og er bare 91 x 37 x 24 mm stor. Den veier 88g, og er dermed liten og lett nok til å ha hengene rundt halsen.

Verken pris eller lanseringsdato er gjort kjent, men Telecoms Korea antar at prisen vil ligge på rundt 400 amerikanske dollar

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen