Ny redaktør i Akam.no

Som noen av dere kanskje har lagt merke til har det dukket opp et nytt ansikt i noen av artiklene som har stått her den siste uka. Grunnen til det er at Akam.no har fått ny redaktør fra 1. januar.

I den anledning ønsker jeg å introdusere meg selv til akam.nos lesere.
De smarteste av dere har allerede kikket på bildet som står på siden her, og vet omtrent hvordan jeg ser ut, og hva jeg heter. Det er en viktig begynnelse. Jeg er 34 år, og har drevet med fotografering, litt til og fra, siden tidlig på 80-tallet, og ganske aktivt de siste 12 årene, men ikke profesjonelt. Jeg har vært ”datamann” i hele min yrkeskarriere og har jobbet hos et par av landets (tidligere) største PC-byggere, og jeg har bodd og arbeidet en tid i Tanzania. Jeg er gift, uten barn, og er, i tillegg til fotografering, veldig glad i å reise. Helst langt av gårde, og til steder der det ikke er alt for mange ferdig oppgåtte turistløyper.

Siden jeg bare har vært i jobben i en uke, er det fortsatt mye som er nytt, og jeg håper dere bærer over med meg hvis noen av artiklene jeg skriver bærer preg av dette. Men jeg er veldig åpen for konstruktive tilbakemeldinger, så gi meg beskjed hvis dere har noe på hjertet, eller bruk evalueringen som finnes nederst i alle artikler.

Det kommer til å bli enkelte endringer her på sidene. Jeg vet ennå ikke hvor store, eller hvor fort de vil komme, og jeg har ikke tenkt å snu opp ned på alt mine forgjengere har gjort. Det er et imponerende stykke arbeid som akam.nos medarbeidere har lagt ned og jeg har stor respekt for det. Det jeg selv har savnet mest på denne siden er litt mer tradisjonell journalistikk. Jeg kommer til å begynne å skrive ledere minst en gang i måneden, eller oftere hvis jeg har mye på hjertet. Jeg håper også at vi kan få til intervjuer med folk i bransjen – fotografer, produsenter e.l.

Vi har også andre planer på gang, så hold øynene åpne for nye ting som skjer her på Akam.no.

Det er viktig med omtale av nye produkter, og grundig testing slik vi gjør i dag, så det kommer vi til å fortsette med. Det nye vil komme i tillegg til dette. Så de av dere som er fornøyde med slik akam.no er i dag, har ingenting å frykte.

Jeg har vært fast leser av akam.no selv i et par år, men ikke bidratt så alt for mye verken i forumet eller andre steder. Jeg gleder meg derfor til å være en del av et så spennende prosjekt som akam.no er, og er glad for at jeg får muligheten til å bidra til å styrke en allerede fantastisk nettside.


Vennlig hilsen

Redaktør

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen