Ny Razr V3i med iTunes

Motorola lanserer i dag en ny modell i Razr-serien sin, nemlig Razr V3i. Modellen er lik sin forgjenger V3 av utseende, men bringer flere spennende nyheter på bordet.

Den største nyheten er at telefonen vil være utstyrt med Apple iTunes-programvare. Videoklipp fra nettstedet TheNewsMarket viser at telefonen har en egen snarvei til iTunes på skrivebordet, som leder rett til musikkspilleren.

--- Se Razr V3i i aksjon (.mpg, ca 30 MB) ---

Motorola UK bekrefter ovenfor Amobil at den nye modellen vil ha iTunes innebygget.

- V3i vil slippes i én utgave med iTunes, og én utgave uten iTunes. Hvorvidt modellen er utstyrt med programvaren, vil avhenge av markedet og de avtaler vi har med operatørene, forteller Allan Blair, Consumer PR Manager hos Motorola UK, til Amobil.

Dette blir dermed den andre telefonen fra Motorola med iTunes, etter Rokr E1, som ble lansert tidligere i år. Med iTunes på telefonen kan du overføre og spille av musikk som du har kjøpt på nettbutikken til Apple, på samme måte som du gjør med en iPod.

Rokr skulle opprinnelig være Motorola og Apples suksessformel for å nå mobile musikkelskere. Det gikk ikke helt etter planen. Problemet var at Apples egne musikkspillere iPod, iPod Nano og iPod Shuffle sto i veien for suksessen, noe som ble mer enn tydelig da sjefene i de to selskapene kom i offentlig munnhuggeri i etterkant av ROKR-lanseringen. Telefonens design kom også som en gedigen skuffelse på mange.

Med Razr V3i på banen med støtte for iTunes kan det se ut som om Motorola ikke har mistet fullstendig håpet om å ta del i Apples musikkeventyr. Razr-designet har vært med på å gjøre Motorola til verdens nest største mobilprodusent, og det gjenstår å se om Motorolas eget design kombinert med Apples musikkstøtte er en bedre formel for suksess enn Rokr.

Flere oppgraderinger
V3i har flere forbedringer fra forgjengeren. Det 0,3 megapiksels kameraet fra V3 er byttet ut med ett som kan ta bilder i en oppløsning på 1,23 megapiksler. Kameraet til V3i-modellen skal også ha mulighet for videoinnspilling og zoom opp til 8 ganger.

Interminnet til V3i måler kun 12 MB, men telefonen minne kan utvides ved hjelp av Transflash minnekort. Det ser dermed ut til at RAZR V3i er utrustet for å kunne delta i konkurransen om MP3-kundene.

Telefonens ytre skal være metallfarget, slik som den originale utgaven av Razr V3. I likhet med originalen, vil V3i-modellen ha mål på 98 x 53 x 14 millimeter. Vi snakker med andre ord om en atskillig mindre og frekkere modell enn det Rokr E1 var.

Nye farger og Ev-Do
Det er ikke bare V3i som har dukket opp i nyhetsbildet i dag. Motorola har også lansert en del nye fargevarianter av den opprinnelige Razr V3. Modellen kommer nå ut i to nye farger, nemlig rosa og isblå. Du kan lese mer om den rosa utgaven i vår artikkel "RAZR blir rosa".

For å kapre kunder i startgropen lanserte Motorola også i dag en versjon av RAZR V3 mes støtte for det nye Ev-Do-nettet i USA, som ble lansert for noen få dager siden. Ev-Do er en 3G-teknologi som bygger på CDMA2000 standarden.

(Kilder:The News Market, Carphonewarehouse, Mobile Gazette, PR Newswire)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen