Ny projektortoppmodell fra Epson; EMP-9300

Beviset for at størrelsen faktisk betyr noe

(Oslo, 13. januar 2004) EPSON har lenge vært den ledende produsenten av LCD-projektorer. Lanseringen av den nye projektoren EMP-9300 beviser at størrelse faktisk betyr noe.

EPSON EMP-9300 er en høyoppløst SXGA+ projektor på 1400 x 1050 punkter med et 1,4 tommers panel og motorisert zoom, fokus og linseskift. Skarpe projiseringer med høy kontrast på 1100:1 og ulike modus som grafikk, teater, video og sterk belysning, optimaliserer projektorens 2500 ANSI lumen.

Denne projektoren henvender til de aller mest detaljkrevende bruksområdene. Kontrollsentre, medisin, finans og ingeniørfag som modellering og simulering vil dra nytte av EMP-9300s høye oppløsning. Projektoren er også velegnet som en digital filmfremviser innen bedriftsmarkedet eller til digital kinodrift

- Ved hjelp av EMP-9300s motoriserte linse og zoom vil man få et bilde med en bredde på opptil 300 tommer eller 7,5 meter, og detaljert grafikk fremstår krystallklart, sier salgssjef Dag Inge Larsen i EPSON Norge.

Funksjonen Wide Correctable Angle Keystone korrigerer bildevinklene med opptil +/- 45º vertikalt og +/- 20º horisontalt i kombinasjon med programvaren EPSON Quick Corner. Dersom man ønsker å markere noe på skjermen, gjøres dette ved peke- og tegnefunksjonene på fjernkontrollen.

EMP-9300 er utstyrt med ny design, og er kompatibel med alle standard data- og videokilder.

Fakta om EMP-9300

* Projisert bilde korrigeres effektivt og enkelt med Wide Correctable Angle Keystone og EPSON Quick Corner.
* Projektoren har "peker"-, "rett linje"- og "fritegning"-funksjon. Disse opereres fra fjernkontrollen, hvor man også kan bestemme størrelse og farge.
* Multi Screen Adjustment Application er en PC-applikasjon som gjør det mulig for brukeren å tilpasse farge, lysstyrke og gammakurvelinje.
* Direct Power ON er en del av "Quick Set-Up"-konseptet. Når denne innstillingen er valgt, tennes lampen straks strømmen kobles til.
* Sikkerhetssystemer gjør det mulig å låse projektoren slik at det blir umulig for uvedkommende å operere den, kreve passord, eller aktivere en timer-funksjon som slår av projektoren etter en gitt tid, hvis ikke et passord skrives inn.


Produktet har en anbefalt utsalgspris uten linse på kr. 113 900,- ekskl. mva, linse koster fra kr 11 900,- ekskl. mva. EMP-9300 ventet i salg fra og med 01/02-2004

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen