Ny projektor fra Canon

Selv om flatskjermene begynner å bli betraktelig større enn for noen år siden, og billigere i pris, er fortsatt en projektor veien å gå dersom du ønsker et skikkelig stort bilde. Å se en fotballkamp på over 100 tommer er noe for seg selv, men gir klare utfordringer til projektoren du bruker.

Canons nyeste modeller i XEED-serien, XEED SX7 Mark II og XEED SX7 Mark II Medical, har fått nye innstillinger for optimalisering av bilde- og røntgenprojeksjon, der både farge- og gråtonegjengivelsen er forbedret. Dette er projektor som er spesielt designet for møterommet, konferanser og til proffmarkedet.

XEED SX7 Mark II
Den nye modellen fra Canon har selskapets LCOS-teknologi (Liquid Crystal on Silicon), og har en lysstyrke på 4 000 lumen. Oppløsningen på XEED SX7 Mark II og XEED SX7 Mark II Medical er SXGA+, og har 1 000:1 i kontrastgrad.

Det er også mulighet for å vise bilder i 3D, med Canons passive 3D-løsning. Ved hjelp av to XEED-projektorer kan man vise 3D via DVI-signaler fra en egen kilde. XEED SX7 Mark II Medical har DICOM Simulation-innstilling med 21 forhåndsinnstillinger som gjør det mulig å optimalisere gråtonegjengivelsen i forskjellige lysomgivelser. Dette gjør det mulig å fremheve fine detaljer i digitale røntgenbilder.

Modellene kommer i salg i løpet av april, men prisen er ennå ikke kjent.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen