Ny Porsche-mobil lansert

Mobilprodusenten Sagem og designbyrået Porsche Design har for andre gang samarbeidet om å lage en mobil: Sagem P9522. Den nye Porsche-mobilen kommer til å koste rundt 5200 kroner før skatter og avgifter. Og det til tross for at telefonen faktisk ikke har 3G.

Telefonen er laget av aluminium, og dette materialet er skjært ut for hånd i Frankrike. Glasset foran skjermen er et forsterket mineralglass, og bak dette finner du en 2,8 tommer stor trykkskjerm.

Innebygget fingeravtrykksleser

P9522 har en innebygget fingeravtrykkleser som sørger for at det bare er du som får tilgang til telefonen og dens eventuelt viktige innhold.

Ser vi bort fra 3G-mangelen, har mobilen absolutt svært mye som surrer og går under panseret. Kameraet knipser for eksempel bilder i fem megapikslers oppløsning, og telefonen har innebygget GPS for navigering. Dermed kan du navigere enten til fots, eller mens du kjører.

Som plaster på såret for 3G-mangelen har P9522 Wi-fi, slik at du i det minste får god hastighet når du er i nærheten av trådløse nettverk. Edge er også på plass, slik at du kan surfe i mobilnettet til nød.

Sagem har ikke en tendens til å gi ut mobiler her til lands, men sannsynligheten er stor for at du vil få kjøpt P9522 på Porsche Design-butikker, for eksempel på flyplassen i København.

(Kilder: Mobileguerilla.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen