Ny Pocket PC med kamera

bilde av loox 700

Den nye 700-serien av Fujitsu Siemens Pocket Loox vil inneholde to modeller, sannsynligvis med navnene Loox 710 og 720. Det er så langt noe usikkert hvilke forskjeller det vil ligge mellom de to modellene.

De to nye modellene ligner i stor grad på Loox 400-serien som nylig ble introdusert. 400-seriens modeller var i størrelse med et halvt CD-cover, mens enhetene i 700-serien skal sies å være litt større enn dette.

sammenligning av loox 400 og loox 700

Den 5-veis navigasjonsknappen er tilstede også i den nyeste serien. En medfølgende penn kan brukes for å navigere på den trykkfølsome skjermen, slik at du unngår fingermerker.

Skjermen skal kunne vise imponerende 480 x 640 piksler, og vil være av typen TFT LCD. Vi tør gjette på at bildekvaliteten ikke vil være noe å klage på. Skjermen dekker nesten hele enheten med sine 3,7 tommer.

Begge de håndholdte enhetene vil benytte operativsystemet Microsoft Windows Mobile 2003 SE. Operativsystemet inkluderer støtte for Office-applikasjoner som for eksempel e-post, nettleser, Word og Excel. Synkronisering av adressebok med PC er selvfølgelig også støttet.

Av trådløse tilkoblinger har du mulighet til å bruke Blåtann, trådløst nettverk eller den infrarøde porten. Hvis du ikke har noe imot ledninger kan du også koble den håndholdte enheten til PCen ved bruk av USB.

Toppmodellen vil ha et innebygget kamera med hele 1,3 megapiksler. At blitz også er innebygget sikrer høy bildekvalitet også i mørke omgivelser.

Av lagringsplass vil toppmodellen ha innebygget respektable 128 MB. Den lavere modellen i serien vil ha 64 MB lagringskapasitet. I tillegg vil begge enhetene i 700-serien ha inngang for minne-kort både av typen SD og Compact Flash. Prosessoren skal yte 520 MHz.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen