Ny Photo Viewer fra Epson

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Lite informasjon om den nye enheten er tilgjengelig, men i følge dpreview.com, dreier det seg om relativt moderate oppgraderinger. Det kan skyldes at det er fjerde generasjon av denne enheten, og at den begynner å bli ganske moden. Så lenge de ikke har tenkt å redusere størrelsen på den, er det ikke så mye man trenger å endre.

Enheten markedsføres først og fremst som en lagringsenhet for bilder, som du bruker når du er på farten. Den har 80 GB harddisk, og kortleser for CF- og SD-kort. I tillegg har den en 3,8 tommer stor skjerm med VGA-oppløsning, der du kan se på bildene, eller se video hvis du ønsker det. Enheten støtter avspilling av MP3-filer, men dette er ikke dens hovedfunksjon, så som eneste MP3-spiller blir den for stor, klumpete og vanskelig å bruke.

Men hvis du er mye ute i felten, og trenger en enhet der du både kan lagre bilder og se på dem i ettertid, er dette en fin sak. Den veier 438g og er 148x85x33mm stor.

Enheten støtter Jpeg- og RAW-bilder opp til 30 megapiksler, og du kan spille av lydfiler som MP3 og AAC, og videofiler som MPEG-1, MPEG-4, Motion JPEG og DivX. Den nye enheten skal ha bedre støtte for å vise EXIF-informasjon, og har bedre bakgrunnsbelysning på skjermen.

Dessverre ser det ikke ut som P-4500 blir tilgjengelig i Norge.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen