Ny pekepenn med laser

Når enhver elektronisk duppeditt med respekt for seg selv må komme med fire-fem forskjellige funksjoner, skulle det vel bare mangle at man krever det samme av tilbehøret. I så måte har PDA-eiere nå muligheten til å utstyre enheten sin med det lille ekstra som virkelig klarer å skille den ut fra mengden.

StylusCentral.com har nemlig lagt ut en ny pekepenn for salg med integrert laser, som gir den stor nytteverdi for bruk til presentasjoner og lignende. Enten man skal peke på ting utenfor rekkevidde eller illustrere noe, vil laseren kunne være et svært praktisk og fleksibelt verktøy, som man dessuten alltid har liggende sammen med den håndholdte datamaskinen.

Tester av pennen oppgir en rekkevidde på næmere 200 meter, og produsenten advarer dessuten mot å rette den mot øynene, noe som burde være et vitnesbyrd på at dette er en laser av den kraftige sorten. Ulempen ved styrken er at pennen ikke har all verdens til batterilevetid, og at man dermed må belage seg på å kjøpe nye batteripakker fra produsenten i ny og né. Til gjengjeld har man til enhver tid et heftig verktøy (og leketøy) innen rekkevidde.

Som de fleste nyere pekepenner, kan man også bruke laserpennen som en vanlig kulepenn. Skulle du ha behov for en fleksibel laserløsning som denne, kan du bestille pennen for rundt hundrelappen fra Stylus Central.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen