Ny PDA i Loox-serien

Etter måneder med spekulasjoner på internett, har Fujitsu Siemens endelig presentert sin tredje modell i selskapets 500-serie med PDA-er.

Den nye modellens fulle navn er Fujitsu Pocket Loox C550. Forventningene til C550 har vært høye blant PDA-entusiastene, og reaksjonene er blandede. Mens noen jubler over den 3,5 tommer store VGA-skjermen og Intels PXA270 520 MHz-prosessor, beklager andre seg over at C550 ikke har integrert GPS-modul, slik som de tidligere modellene i 500-serien.

Operativsystemet til C550 er Windows Mobile 5.0, som kommer med en rekke forhåndsinstallerte programmer. Her finner du lommeutgavene av standardprogrammene Word, PowerPoint og epost-programmet Outlook, samt Windows Media Player for å nevne noe. Dokumenter, musikk og andre filer lagres i minnet på 128 MB. Blir dette for lite, kan minnet utvides med minnekort av typene SD og MMC. C550 har ikke kamera, noe som er naturlig med tanke på bedriftsmarkedet.

C550 kan friste med flere muligheter for å kommunisere trådløst. På spesifikasjonslisten finner vi både blåtann og infrarød. Støtte for Wi-Fi er langt på vei en selvfølge i dagens PDA-er, og C550 har også WiFi-støtte.

C550 måler 11,6 x 7,1x 1,4 centimeter på strømpelesten, og har en vekt på 160 gram. Hviletiden er satt til henholdsvis xxx 500 timer.

Det er foreløpig ikke klart hva som vil bli utsalgsprisen på C550, men det britiske nettstedet Glove Technology annonserer modellen til en pris på £376, eller omtrent 4 400 kroner. På det samme nettstedet finner du også flere detaljer og spesifikasjoner på C550.

(Kilde: Glove Technology, Fujitsu Siemens, Mobilewhack, Brighthand)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen