Ny palmOne med kamera

Bilde av Zire 72

PalmOne Zire 72 blir navnet på den nye modellen. Modellen leveres med blant annet Blåtann og et kamera som knipser bilder i høy kvalitet.

I forhold til Zire 71 har den nye modellens design fått en oppsiktsvekkende overhaling. Enheten er tynnere med sin dimensjon på 117 x 75 x 17 millimeter. Vekten er 136 gram.

sammenligning

Ovenfra: palmOne Zire 72, Dell Axim X3i, Dell Axim X5 Advanced.

Skjermen på nykommeren er av type TFT LCD, og har en oppløsning på hele 320 x 320 piksler. Den er selvfølgelig trykkfølsom. En penn følger med enheten, og skal hjelpe deg med å unngå fingermerker på skjermen når du trykker. Videre har palmOne også plassert en brukervennlig 5-veis navigasjonsknapp nederst i midten.

bilde av pennen

Av tilkoblingrer har enheten blant Blåtann. Du kan selvfølgelig også koble enheten til en PC med USB. Disse tilkoblingene kan gi deg tilgang til Internett, og dermed tilgang til surfing på nettet og bruk av e-post.

Operativsystemet på enheten er Palm OS 5.2.8. Her finner du alt av programmer du kan ønske. Blant annet synkronisering mot PC, redigering for Word- og Excel-format og avleser av Acrobat-filer.

Det innebygde kameraet kan brukes til både stillbilder og video. Kameraet kan ta stillbilder i 1,2 megapiksels kvalitet, men desverre kun uten blitz.

Prosessoren på enheten yter 312 MHz. Minnet som er innebygget er 32 MB. Av denne lagringsplassen brukes 8 MB til operativsystemet, og til privat bruk kan du dermed kun bruke 24MB. Lagringsplassen på enheten kan utvides ved hjelp av et SD minnekort. Dette minnekortet er også nødvendig for å kunne lagre videoklipp og MP3-filer.

Minneport

Batterikapasiteten på palmOne Zire 72 er omtrent 4 timer i bruk. Når du bruker enheten som MP3-spiller kan skjermen slås av, og du kan spille musikk i 5,5 timer. Prisen forventes til mellom 2000 og 3000 norske kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen