Ny Palm Treo bekreftet

Alternativ tekst mangler

Palm bekrefter at de i neste måned skal annonsere en ny smarttelefon. Sannsynligvis er dette den beryktede Treo 750, som blir en etterfulger av Treo 700.

I slutten av juli begynte det å dukke opp bilder av det som kan være den nye Treo 750, og Palm hadde allerede da bekreftet at en slik modell eksisterer. Ryktene tydet også på at en lansering ville finne sted i september måned. Nå blir dette bekreftet av Palm

- Annonseringen vil bli gjort i Storbritannia den 12. september, og vi vil gi alle detaljene da. Men for øyeblikket er alt vi kan si at den vil komme ut før året er omme, sier en talsmann i Palm, til Reuters.

Treo 700 var den første modellen fra Palm som kjørte et operativsystem fra Microsoft, foran å bruke Palm sitt eget PalmOS. Treo 750 vil ifølge ryktene ikke være noe unntak. Nykommeren skal kjøre Microsoft Windows Mobile 5.0.

Ryktene sier også at Treo 750 skal ha en skjerm som viser 240 x 240 piksler. Palm skal også ha utstyrt nykommeren med både 3G og EDGE, slik at du kan surfe i høyhastighetsnettene både i byer og i utkantstrøk.

Det er også sjanser for at den nye telefonen skal få innebygget Wi-Fi, noe forgjengeren manglet. Palm har nemlig sagt at de snart skal implementere teknologien i nye modeller, uten å ha spesifisert hvilken modell som blir den første.

I første omgang skal det være Vodafone som har sikret seg rettighetene til nykommeren.

(Kilder: Reuters, Brighthand.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen