Ny Palm til Europa den tolvte?

Ny Palm til Europa den tolvte?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Palm har lagt ut en teaser for en ny mobiltelefon som kommer til Europa. Her røper de at deres nyeste smarttelefon har epost, øyeblikkelige meldinger, SMS og fullt tastatur.

Les også:

- Palm med "laptop" til mobilen
- Palm gjør en Iphone?

Nytt merke
Den ukjent smarttelefon skal lanseres den tolvte september, og mye tyder på at det dreier seg om den mye omtalte Palm Centro. Tidligere hadde denne modellen kodenavnet "Gandolf".

Som forventet forsvant Gandolf-tittelen, men mobilen fikk heller ikke tilnavnet Treo, som er det vanlige navnet på Palms smartmobiler.

Spesifikasjoner

Palm Centro forventes å ha samme hardwarespesifikasjoner som Treo 680/755p, skriver treonauts.com. Likevel er den 10-15 prosent mindre enn flere Treo-modeller (se sammenligningsbilde til høyre).

Mobilen kan da kjøre Palm OS 5.4.9 med 128 megabyte minne. Samtidig har den støtte for minnekort. Prosessoren kan ventes å være Intel PXA270 (312 MHz ). Skjermen vil bli på 320 x 320 punkter og vise 65.000 farger.

Kamera vil den antageligvis også bli utstyrt med. Da venter vi oss en oppløsning på minimum 1,3 millioner punkter og mulighet for videoopptak i 353 x 288 punkter.

Treo 755p er en 3G-telefon, mens Treo 680 støtter Edge som raskeste mobilnettoppkobling. Vi krysser selvsagt fingrene for at Palm Centro støtter alt dette, men at det også er en HSDPA-telefon.

Vi følger spente med på lanseringen den 12 september, og oppdaterer deg selvsagt her på mobilen.no.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen