Ny på Tek.no?

Tek.no er en portal for deg som vil følge med på teknologifronten og som ønsker veiledning for å kjøre et best mulig kjøp. Her finner du tester, nyheter og guider om data, foto, mobiltelefoni og spill. Du finner også ulike tjenester som hjelper deg med å gjøre de rette kjøpene.

Hvilke deler består Tek.no av? Her får du som ny bruker litt starthjelp.

 • Forsiden:
  Inneholder de ferste og dagsaktuelle sakene. Dette er siden for deg som vil ha en rask oversikt over hva som har skjedd i teknologi-verdenen de siste timene.

 • Prisguide
  Vår prisguide henter inn priser fra et 70-tall norske nettbutikker. Kombinert med spesifikasjoner, bilder, lesernes egne erfaringer og lenker til tester og mer informasjon, gir dette deg et kraftig verktøy når du skal handle teknologiprodukter.

 • Tester
  Hvor bra er egentlig den mobiltelefonen du vurderer å kjøpe? Vi tester drøssevis av produkter, og oversikten finner på testsiden. Du kan sortere etter ulike kriterier og søke etter bestemte produkter.

 • Forum
  Diskusjonsformumet er Norges største innen teknologi med sine rundt 150 000 medlemmer og 10 000 nye innlegg hver dag. Her får du råd og hjelp fra andre brukere, du kan lufte din glede eller frustrasjon og delta i givende diskusjoner.

 • Produktvelgere
  Øverst på forsiden av Tek.no finner du våre produktvelgere, hvor du enkelt kan finne frem til det produktet som passer for akkurat deg. Ved å ta en liten test plukker systemet ut de produktene som er best egnet på bakrunn av dine kriterier.

Les også

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen