Ny på Hardware.no?

Dette er nettsiden for deg som ønsker informasjon om maskinvare, og for deg som ønsker å kjøpe maskinvare. Vi har eksistert siden 1998, og har siden den gang vokst til en av de største maskinvaresidene i Norge. For mer informasjon, se Om Hardware.no.

Hardware.no består i hovedsak av åtte forskjellige seksjoner, og du finner linker til syv av disse i den grønne raden overfor.

 • Anbefalinger
  På disse sidene finner du Hardware.no sine anbefalinger av datautstyr. I tillegg til å anbefale enkeltkomponenter har vi også forslag til komplette maskiner. Stikkord som "mest ytelse for pengene", samt god kvalitet er felles for alle kategoriene. Vi legger vekt på å anbefale utstyr vi selv har testet eller har annen praktisk erfaring med.

 • Bruktmarked
  Her kan man selge og kjøpe brukt datautstyr. Vi har forøvrig nylig lansert bruktmarkedet i ny versjon, med en rekke forbedringer og ny funksjonalitet. Er du på utkikk etter brukt datautstyr, bør du ta en titt her.

 • Diskusjonsforum
  Hvis du lurer på noe innen data, har spørsmål angående datamaskinen, eller ønsker å diskutere saker som har med datamaskiner og datautstyr å gjøre er dette den rette plassen. Kompentente folk med kunnskaper innen en rekke forskjellige områder samles her for å diskutere data og svare på spørsmål fra andre brukere av Hardware.no.

 • Guider
  Vi har satt sammen en rekke guider som går gjennom og forklarer kompliserte emner om alt fra SCSI og tweaking av BIOS til juss på nettet og datakjøp i utlandet. Her finner du også en stor samling med ordforklaringer.

 • Nyheter
  Daglig legger vi ut de ferskeste datanyhetene på forsiden, og eldre nyheter er å finne ved hjelp av vår søkefunksjon.

 • Prisguide
  Hver dag henter vi inn prislistene til en rekke webshoper, som siden blir satt sammen til vår prisguide. Her kan finne de laveste prisene på de fleste produkter på markedet, og derfor er denne seksjonen et svært viktig verktøy for de som ønsker å kjøpe datautstyr uten å robbe lommeboka.

 • Tester
  Dette er kanskje den viktigste seksjonen i Hardware.no, ettersom du her kan finne tester av mye forskjellig datautstyr. Ved å lese tester av et produkt kan du enkelt finne ut hva dette produktet har å tilby, og det blir adskillig enklere å finne det rette kjøpet for akkurat deg. På disse sidene finner du også linker til anbefalinger av komponenter, artikler om komponenter og varegrupper, linker til enkelte guider, produktinformasjon, og selsvagt individuelle tester av komponenter.

 • Webshoper
  På nettet er ikke lav pris alltid det samme som god kundeservice eller kort leveringstid. Det er viktig med en helhetsvurdering, og i webshopguiden kan du lese om kundenes erfaringer og våre vurderinger av webshopene. Slik kan du få en pekepinn både på nettbutikkenes prisnivå, kundeservice og leveringstid. Alt dette bør man vurdere før man kjøper datautstyr over Internett.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen