Ny på amobil.no?

Amobil.no er et nettsted som omhandler emner innen trådløs teknologi, med spesielt fokus på mobiltelefoner og håndholdte PCer. Nettsiden ble startet opp sommeren 2002, og har siden den gang opplevd en eksplosiv vekst. For mer informasjon om oss, se om amobil.no.

Siden er delt opp i syv forskjellige seksjoner, som til sammen utgjør amobil.no. Disse finner du i menyen til venstre.

 • Bruktmarked
  Her kan man selge og kjøpe både mobiltelefoner, PDAer og tilhørende utstyr. Å legge ut egne annonser er selvsagt gratis, og man har mulighet til å legge ved både film og fotografier av det aktuelle produktet. I tillegg har vi en hendig huskelapp og varslings-funksjon, som sørger for at du virkelg får utnyttet bruktmarkedets funksjonalitet.

 • Diskusjonsforum
  Dersom du lurer på noe eller føler for å diskutere, har vi lagt til rette for et aktivt diskusjonsforum. Her finner du både nybegynnere og erfarne brukere, som gledelig besvarer dine spørsmål.

 • Guider
  Her samler vi opp alle de større artiklene og guidene våre, og dette er dermed en god kilde for mer dyptgående informasjon. Seksjonen er også hjem for anbefalingene våre, ordlisten vår og samlingen med lenker.

 • Nyheter
  Hver dag legger vi ut nye nyhetsartikler om hva som har skjedd i nyhetsbildet den siste tiden. Vi prøver å fokusere mest mulig bredt innen mobil teknologi, og håper på å kunne tilby et interessant nyhetstilbud for våre lesere.

 • Prisguide
  En av våre unike tilbud er prisguiden, som enkelt lar deg finne den billigste prisen på både mobiltelefoner og håndholdte PCer. Databasen, som oppdateres daglig, inneholder per i dag de komplette prislistene til over 35 webshoper. Dermed kan du som bruker være sikker på å finne det beste tilbudet på akkurat detproduktet du er ute etter.

 • Tester
  Dette er kanskje den viktigste seksjonen til Amobil.no, ettersom du her kan finne tester av en rekke forskjellige produkter. Ved å lese tester av et produkt kan du enkelt finne ut hva dette produktet har å tilby, og det blir adskillig enklere å finne det rette kjøpet for akkurat deg.

 • Underholdning
  Her finner du ringetoner, logoer og annet snacks for å tilpasse din mobiltelefon. Denne seksjonen er hele tiden under oppbygging, og vi håper på å kunne tilby et av Norges beste utvalg av SMS-baserte tjenester.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen