Ny OS X neste måned?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ved siden av ryktene om at Mac OS X versjon 10.5 (kodenavn Leopard) kommer i mars, er det også godt mulig at vi får se oppgraderingen av både iLife og iWork.

Begge programpakkene skal visstnok ha mange funksjoner som utnyttes til det fulle i OS X 10.5 og slippes derfor ikke før dette slippes. Sannsynligheten for at de som har andre versjoner av OS X også kan bruke iWork og iLife '07 er fortsatt svært høy, men en del funksjoner vil nok ikke kunne utnyttes fullt ut.

Sommeren 2006 var planen å slippe både iLife '07 og iWork '07 i januar på Macworld Expo, men dette er altså valgt å flyttes til Leopard-slippet.

Noen av de mest profilerte funksjonene i Leopard er en forbedret Spotlight (søkefunksjon), utbedret Mail med maler og en rekke sikkerhetsforbedringer. Videre kommer iChat med en del kosmetiske og gøyale nyheter, og Spaces som gir deg flere virtuelle vinduer som du kan bytte mellom, alt etter hva du jobber med.

I tillegg kommer Time Machine som skal la deg gå tilbake i tid på Macen din, så langt du vil så lenge diskplassen holder. På denne måten slipper du å være redd for å slette viktige dokumenter o.l.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen