Ny Opera for Windows er lansert

Opera har lansert en ny versjon av sin nettleser til telefoner og PDA-er med Windows Mobile: Opera Mobile 8.65. Denne versjonen har tidligere kun eksistert som beta-versjon.

Den nye versjonen av nettleseren støtter Macromedia Flash Player 7 og FlashLite 2.1, slik at du får full støtte for nettsider som bruker Flash.

Har du trykkfølsom skjerm, får du også muligheten til å sette pekepennen på skjermen og dra for å navigere.

Nettleseren lar deg vise flere nettsider samtidig, akkurat som i enkelte eldre versjoner. Det vil si at du kan hoppe mellom flere nettleservinduer mens du surfer.

Hos Opera kan du se en spesifik liste over alle endringene som har blitt gjort i den nyeste versjonen.

Koster penger

Opera Mobile er ikke gratis, slik som Opera for PC-er eller den lille java-nettleseren Opera Mini. For en lisens må du ut med 20,17 dollar, som tilsvarer rundt 110 kroner med dagens kurser. Du kan imidlertid prøve Opera 8.65 i 30 dager uten å betale for det.

Vår erfaring er at om du bruker Internet Explorer i Windows-mobilen din til vanlig, kan du fort få sansen for Opera som har flere funksjoner og erfaringsmessig fungerer med flere nettsider.

Her kan du laste ned Opera Mobile »

For nye og gamle mobiler

Den nye versjonen er lansert for operativsystemet Windows Mobile 6 i følgende versjoner: Professional (mobiler med trykkfølsom skjerm), Standard (mobiler uten trykksølsom skjerm) og classic (PDA uten mobilfunksjoner).

I tillegg har Opera tatt hensyn til brukere av eldre mobiler og PDA-er. Opera Mobile 8.65 finnes nemlig også for Windows Mobile 5 Smartphone og Pocket PC, så vel som Windows Mobile 2003 for Pocket PC.

(Kilder: Opera, PDA's News)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen