Ny og billigere PlayStation 3

Det er nettstedet Ars Technica som har kommet over informasjon fra Sony.

Ifølge dem vil Sony gi sin PS3 en overhaling og gjøre prisen billigere.

Les også:
Godt salg for Sony
.
Lettere, stiligere og raskere
.
Sony med innebygd kabel-TV-mottaker.

Hard kamp
Krigen om spillmarkedet er hard om dagen. Både Sony, Microsoft og Nintendo gjør sitt beste for å kapre din oppmerksomhet.

For deg betyr dette gode nyheter.

Fikk kritikk
PlayStation 3 fikk mye kritikk for sin stive pris da den kom. På tross av en medfølgende Bluray spiller ble prisen på 6000 et stort utlegg for mange. Dette har Microsoft lenge tjent på og når de nå har kommet med spillet Halo 3 regner de vel med at julesalget er i boks.

Men Sony lar seg ikke slå ut så lett.

Vil oppgradere maskin?
Ifølge Ars Technica har nemlig sony levert inn en rapport til amerikanske Federal Communication Commision (FCC), noe som betyr at de planlegger en ny maskin. Til FCC rapporterer de kun hvilke trådløse kommunikasjonsportaler de planlegger og i disse er det lite forskjell fra den originale PS3.

Men at Sony vil skape en helt lik maskin nok engang er lite trolig. Men hva slags nye spesifikasjoner spillere kan forvente seg holder Sony tett om. Det bekreftes derimot at den nye oppgraderte maskinen vil komme på markedet rundt 16. november. Perfekt for julesalget med andre ord.

Billigere pris
Ikke bare vil Sony komme med oppgradert maskin ifølge Ars Technica. De vil også gjøre den vesentlig billigere enn dagens maskiner. I amerikanske butikker vil den ha en pris på rundt 2000 kroner.

Hvis den lanseres i Norge samtidig vil den nok ha en litt høyere pris, men uansett langt lavere enn det Sony tar for dagens konsoller.

"Billigversjon"?
Ars Technica, som har snakket med personer innen Sony, skriver at det er lavere produksjonskostnader som gir den billigere prisen nå. Selv håper vi bare ikke Sony planlegger å strippe sin originale maskin for funksjoner for å kunne kjøre ut en "billigversjon" på markedet.

Det ville vært en stor skuffelse.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen