Ny norsk lavprisoperatør

Den nye operatøren Talkmore kaster seg nå inn i kampen om de norske mobilbrukerene. Argumentene som skal få deg til å tegne abonnement hos Talkmore ser etter alt å dømme ut til å være inspirert av mottoet til Rema 1000 - det enkle er ofte det beste.

Talkmore tilbyr kun ett abonnement, som er forholdsvis strippet for tilleggstjenester. Man kan i utgangspunktet bare ringe og sende tekstmeldinger når abonnementet trer i kraft. Dette er gjort for å presse prisene mest mulig ned, samt for at brukeren selv skal kunne velge hvilke tjenester vedkommende har bruk for. Det er tross alt ikke alle som bruker GPRS.

En annen faktor som bidrar til at Talkmore kan holde forholdsvis lave priser er kundesenteret i hovedsak skal være internettbasert, slik at det ikke trengs så mange kundekonsulenter og annen arbeidskraft som bidrar til økte priser.

Ringeprisen til Talkmore er på 99 øre per minutt, både til mobil og fasttelefon i Norge. I tillegg kommer en oppkoblingsavgift på 69 øre per samtale. Prisen for å sende tekstmeldinger er på 49 øre, noe som gjør den nye operatøren til en av de billigste i landet på denne fronten.

For å bli abonnement hos Talkmore betaler man en engangsavgift på 299 kroner. Utover dette er det ingen månedsavgift. All betaling skjer forskuddsvis, noe som minner mye om tradisjonelle kontantkort.

Hvis man skulle overstige den summen man har forhåndsbetalt vil man imidlertid ikke bli avbrutt, slik som med kontantkort. Istedetfor vil man få en "kreditt" som varer i syv dager. Brukeren må fylle opp ringekontoen til over null kroner når disse syv dagene er gått for å unngå at at abonnementet blir sperret.

Et abonnement som bygger på samme konseptet har allerede eksistert i Danmark i tre år, og over 500.000 dansker har tegnet abonnement, noe som tyder på at folk liker idèen. Vi ønsker Talkmore lykke til i Norge.

For mer informasjon anbefaler vi å besøke Talkmore sine hjemmesider.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen