Ny Nokia på vei


(Klikk for større bilde)

Nettstedet pgcw.com har igjen kommet med bilder og spesifikasjoner på en ny Nokia-modell. Denne gang dreier det seg om en Series 40-modell som visstnok skal bli en billig profftelefon fra Nokia i 6xxx-serien.

Skjermen vil nok skuffe mange, med en oppløsning på magre 128 x 128 punkter. Det kan ikke sies å være spesielt fristende etter at konkurransen nå løper løpsk på skjermfronten og konkurrentene lanserer telefoner med oppløsninger helt opp i 240 x 320 punkter. Vi skal allikevel ikke avskrive skjermen helt heller ettersom denne visstnok skal være av typen TFT og ha en fargedybde på 65.000 farger. Der er Nokia på rett kurs.


(Klikk for større bilde)

Utover dette skal telefonen ha et innebygget kamera med VGA-oppløsning. Det er ikke oppgitt om telefonen vil ha video eller ei, men siden telefonen skal være så og si identisk med 7260, antar vi at dette også vil være plass når Nokia lanserer telefonen.

Noen litt mer sjeldne funksjoner som Trykk-og-Snakk (Push-To-Talk) skal visstnok også være på plass. På et av bildene som er lagt ut på nettstedet kan vi også skimte programmet Nokias 'Size Converter'. Dette programmet er tidligere kjent fra Nokias 7260 og skal kunne regne om klesstørrelser. Perfekt for de av oss som setter pris på lange handleturer.


(Klikk for større bilde)

Ellers skal telefonen ifølge kilder veie rundt 82 gram, ha støtte for trippelbånd og ha MIDP 2.0 innebygget i Java-støtten.

Ifølge rykter skal telefonen først dukke opp på Nokias Mobility Conference i Cannes i November. Arrangementet skal vare fra andre til fjerde november, og Nokia har røpet på forhånd at de vil lansere en hel del modeller her.

For å se flere bilder av Nokias nye kan man besøke denne siden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen