Ny nettside i Hardware-nettverket

Pressemelding

 

Ny kulturnettavis fra Orkla Media

Det Orkla Media-eide Hardware-nettverket lanserer i dag en ny nettside for film og musikk; Kulturo.no.

Alternativ tekst mangler

Hardware-nettverket står bak flere forbrukerjournalistiske nettsteder som Hardware.no, Amobil.no, Akamera.no og Gamer.no, og lanserer altså i dag nyeste skudd på stammen. Bak nettstedet står to unge ildsjeler, Raymond Julin (22) og Henrik Salthe (21).

Dype anmeldelser, høy kvalitet
- Vi vil satse på lengre og mer utdypende anmeldelser enn de store dagsavisene, samtidig som vi har tenkt å kjøre jevnt over høyere kvalitet og frekvens på stoffet enn de små, amatørdrevne nettsidene, forteller Henrik Salthe som er ansvarlig redaktør for nettstedet.

Planlagt siden høsten 2005
Kulturo har vært under planlegging siden høsten 2005, og Raymond Julin er glad for at siden nå er klar til lansering.

- Det er ganske klisjée, men etter flere måneders hardt arbeid er det veldig deilig å endelig se resultatet av arbeidet. Det skal bli spennede se hvordan kultur-norge tar imot prosjektet vårt, synes daglig leder Raymond Julin.

Fyller et tomrom
Kulturo har foreløpig knyttet til seg et tyvetalls frilansjournalister som skal være med å drive nettstedet, og Henrik Salthe tror kulturo vil levere noe som leserne har lyst på.

- Vi føler at Kulturo med sitt profesjonalitetsnivå og utfyllende tekster vil fylle et tomrom i medie-norge. I tillegg drar vi nytte av Orkla-maskineriet på mange måter, og har god oppbakking derfra, sier daglig leder i Hardware-nettverket, Stefan Halck Erixon.

I første omgang vil tihørigheten i Hardware-nettverket medføre at Kulturo kan tilby brukerne norges beste prisguide, prisguide.no, på siden vår, forklarer Henrik Salthe.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen