Ny nettleser gir flash på mobilen

Skyfire introduserte nemlig denne uken sin nye mobile nettleser, som skal gjøre surfeopplevelsen på mobil like bra som på web. Selskapet skryter av at det for første gang er mulig for mobilbrukere å oppleve det ekte nettet, med java, flash, ajax og annen webteknologi.

- Altfor lenge har brukerne vært lovet ekte nettopplevelser på mobilen, bare for å bli skuffet av trege sider, feilmeldinger, ingen flashstøtte, utvannede wapsider eller annenrangs mobilversjoner av favorittsidene sine. Skyfire har fikset disse problemene med en hastighet som ikke før er sett på en mobil, sier toppsjefen i Skyfire, Nitin Bhandari i en pressemelding.

Les også:

- Se Youtube-klipp på Nokia
- Opera kåret til beste mobilnettleser
- Nye bilder av Windows Mobile 7

Endelig flash

Etter hvert som nettleserne på mobil har blitt bedre har de blitt mer og mer like de som finnes på PC. Ikke minst er nettleseren på iPhone en fabelaktig brukeropplevelse, men den mangler det samme som alle andre slike nettlesere, nemlig støtte for flash.

Gratisnettleseren Skyfire kommer nå med slik støtte og gjør utallige ”nye” nettsider tilgjengelig på mobilen. Dette gir flere tro på at video på mobilene endelig kommer til å ta av.

- Skyfires støtte for flashvideo kan gi en innsprøyting for bruken av video på smartmobiler, sier senioranalytiker Seamus McAteer i M:Metrics.

Lukket prøverunde

Selskapet hevder de har den raskeste mobile nettleseren på markedet og at brukerne vil oppleve nettsidene på eksakt samme måte som på PC-en.

For øyeblikket er programmet kun tilgjengelig til mobiltelefoner med Windows Mobile og da kun i en lukke betatest for amerikanske brukere. Selskapet planlegger også en Symbian-versjon i månedene fremover.

Under kan du se video av Skyfire-nettleseren:Les mer på nettsidene til Skyfire.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen