Ny Nero gir video i lomma

Har du Nero 7 på maskinen fra før, kan du om kort tid oppgradere til Nero 7 premium, en pakke med hele 18 ulike applikasjoner for behandling av bilder, video, data og lyd, i tillegg til TV. Filene dine kan du lagre PC-en i nær sagt hvilket format du måtte ønske.

Blant godbitene i Nero 7 er muligheten for å ta en film fra DVD eller harddisk og putte den direkte over på mobiltelefonen, PDA eller Playstation Portable (PSP). Om du registrerer deg som bruker vil du i tillegg kunne ringe gratis til andre registrerte brukere via Nero Sipps.

Gratis IP-telefoni
- Vi satser på å bygge opp en ”community” der brukerne kan kommunisere med hverandre og komme med tips og råd, sier Sandra Jakob, markedssjef i Nero til Mobilen.no. – Vi har investert i servere som skal ta seg av samtaletrafikken fra de registrerte brukerne, sier Jakob.

Hun kan også fortelle at den som har Nero programvare vil kunne oppgradere denne gratis når Nero om kort tid får støtte også for brenning til HD DVD og Blue Ray.

Fra TV til mobil
Har du TV-kort i PC-en vil Nero 7 sørge for at du kan velge hvilke programmer du vil ta opp på harddisken. Programmene kan du senere legge over på mobiltelefonen, eller du kan streame dem direkte til en PDA med Nero Mobile installert. - Du kan foreløpig ikke ta opp TV direkte til DVD, men dette er vårt neste prosjekt, forteller Jakob.

Laster du ned den siste oppdaterte versjonen av Nero 7 vil du også kunne konvertere favorittopptakene dine til iPod-video. Alle drivere er implementert, så det eneste du behøver å gjøre er å koble iPod-en til PC-en og trykke på en knapp.

Programvaren skal være klar for markedet i april, og skal koste 69,99 euro.

Lav pris bremser pirater
- Vi holder lav pris og satser heller på at mange skal kjøpe produktet vårt, sier Jakob, vel vitende om at mange også laster ned piratversjoner av programvaren. – Med lav pris og gratis oppgradering regner vi med at mange vil foretrekke å kjøpe programvaren, sier Jakob. – Mange har også Nero Express, uten å vite at dette er en enklere versjon som mangler mange av funksjonene i kjøpeutgaven.

Har du Nero Express kan du laste ned tilleggsfunksjonene fra nett, og prøve dem gratis i 30 dager, sier Jakob.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen