neo1973_topp

Ny Neo-telefon på vei?

Neo 1973 har ikke vært blant de mest populære telefonene her til lands, men den har vekket oppmerksomhet fordi det kjører operativsystemet Openmoko, basert på Linux og åpen kildekode.

Nå lover president i Openmoko, Sean Moss-Pultz, en ny versjon av telefonen i løpet av de to neste månedene, ifølge Digitimes. Kan det være den tidligere omtalte Frerunner-telefonen som er på vei?

Med Wi-Fi og bevegelsessensor

Openmoko har tidligere avslørt at Frerunner-telefonen kommer i løpet av våren. Støtte for Wi-Fi og bevegelsessensor er noen av nyhetene i den nye versjonen, så vel som raskere prosessor. Telefonen vil også, i likhet med sin forgjenger, også ha innebygget GPS og Bluetooth. Skjermen til Freerunner skal være 4,3 tommer stor og ha en oppløsning på 480 x 272 piksler.

Om Frerunner får den samme utradisjonelle designen som forgjengeren, med avrundede kanter, er foreløpig uvisst.

At den nye telefonen lanseres innen to måneder betyr trolig at de avdukes på elektronikkmessen Cebit som finner sted i Hannover i Tyskland 4. til 9. mars, eller på Ctia Wireless som arrangeres 1. til 3. april i Las Vegas.

Under fjorårets Computex-messe i Taiwan fikk vi se nærmere på Neo1973. Hva vi synes om telefonen kan du lese i sniktitten vår »

(Kilder: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen