Ndrive gjør at du slipper å klø deg fullt så mye i hodet når du skal finne frem.

Ny navigasjon fra Ndrive

Høyere tall er alltid bedre.
Høyere tall er alltid bedre.

Amobil/Barcelona: Ndrive har gjort som alle andre, og benyttet sjansen til å lansere nyheter i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona.

Ndrive er kjent som leverandør av blant annet navigasjonsprogramvare. Blant annet har vi tidligere testet Ndrives navigasjonsprogram for Iphone.

Les om testvinneren fra Ndrive her

Nå er nyeste versjon av Ndrives programvare for å navigere med mobilen lansert, Ndrive 10.

Brukergrensesnitt i god stil

Ndrive har tidligere fått ros for et enkelt brukergrensesnitt, og selv bestemor er i stand til å finne veien med GPS og programvare fra Ndrive. Ndrive har selvsagt fortsatt i samme stil, og også i Ndrive 10 er brukeropplevelsen prioritert.

Av funksjoner støtter Ndrive 10 såkalt tekst-til-tale. Det vil si at gatenavn ikke bare vises på skjermen, men leses opp av stemmen som veileder deg frem.

Du får også en filassistent. Denne hjelper deg ikke med å holde orden på filene på PC-en din, men guider deg slik at du ligger i rett fil. Grafisk visning av skilt kan også hjelpe deg å ta rett avkjørsel.

Hvordan alt dette vil fungere under norske forhold, gjenstår å se. Uansett om du har en Android-telefon, Windows Mobile, Symbian-telefon eller en Iphone vil du kunne bruke Ndrive. Ndrive leveres nemlig i versjoner for alle disse mobiloperativsystemene.

Nye frittstående GPS-er

Ndrive benyttet også muligheten til å vise frem de nye modellene i Touch SE-serien sin. Dette er frittstånde GPS-er av typen slanke lettvektere. De nye modellene leveresr med henholdsvis 3,5, 4,3 og 5 tommers skjerm.

Touch SE-modellene er av den mer påkostede typen fra Ndrive hvor både design og funksjonalitet er på plass.

Alle sakene fra Mobile World Congress finner du her »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen