Er dette Nokias kommende tilskudd til skyvetelefoner? (Bilde: ebay)

Ny mystisk Nokia-telefon

Det har nå dukket opp en prototype av en ny Nokia-telefon på den tyske Ebay-siden. Det kan godt vært at dette er oppfølgeren til Nokias N86, som slo godt fra seg da den kom på markedet. Det er lett å glemme at Nokia også har operert med skyvetelefoner i lang tid, også på toppmodellene sine, da telefoner som Nokia N8 og E7 stjeler mye av rampelyset om dagen.

Telefonen ser ut til å ha et 12 megapikslers kamera med xenon-blits, samt en støtte på baksiden så man kan sette fra seg telefonen slik at man for eksempel se film. Den har dog et ganske annet design enn hva vi husker fra telefonene N86 og N96.

Om denne telefonen er ekte eller ikke gjenstår å se, og den har enn så lenge bare fått tilnavnet ”N00 Prototype C”. Selgeren innrømmer selv at han ikke vet hvor telefonen kommer fra, og at han fant den på en bar. Dette høres mistenkelig kjent ut.

Så om telefonen er genuin eller ei vil tiden vise, og det kan godt hende det også bare er en forfalskning. Hvis du er overinteressert i å finne ut hva dette egentlig er, ligger telefonen foreløping på 800 dollar, eller cirka 5 000 kroner for øyeblikket.

Les også: Er dette Nokia X7-00?
Les også: Heftig spesifikasjonsliste for Nokia N9 lekket
Les også: Nokia lanserer C2-01 og X2-01

Kilde: (ebay, engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen