Ny musikktjeneste fra Virgin

Det er halvannet år siden Apple for første gang lanserte sin iTunes-tjeneste, og Virgin har et godt stykke arbeid å ta igjen. Virgin mener at de kan bruke sitt kjente merkenavn til å promotere tjenesten, og de har millioner av kunder innom butikkene hvert år.

Virgin er nemlig det første plateselskapet som kaster seg inn i kampen om nettkundene. Vi ønsket å se på elementene som du finner i en vanlig Virgin-butikk, uttalte presidenten i Virgin Digital, Zack Zalon til CNET News.com. Våre konkurrenter er teknologiselskaper som utvikler musikktjenester, vi er et musikkselskap som utvikler teknologi. Vi ser på ting på en annen måte.

Virgins nettjeneste har blitt bygd etter grundige undersøkelser blant deres egne kunder, der de har undersøkt blant annet hva folk liker med de eksisterende tjenestene fra konkurrentene. Mange syns at tjenestene er vanskelige å bruke, og at de ikke viste hvordan man finner sangene man ønsket. Virgin har derfor laget et nytt avspillerprogram uten å tenke så mye på retningslinjer for design.

Virgin selger musikk i kopi-beskyttet Windows Media-format. For $7.99 i måneden får du høre på den musikken du vil, men den blir låst til bruk på din datamaskin. Selskapet har brukt mye tid på å fylle systemet med informasjon om artistene, og du vil finne omtaler av album, biografier og diskografier direkte i systemet.

CNet News.com melder at tjenesten vil bli lansert i dag, men det er svært usannsynlig at den vil bli rettet mot norsk forbrukere i første omgang.

Kilde: CNet News.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen