Ny musikkmobil fra Nokia

Nokia 5700 XpressMusic er en 3G-mobil med Series60 operativsystem og en egen audiobrikke som angivelig skal forbedre musikkytelsen. Som navnet tilsier er dette først og fremst en musikkmobil, med plass til opp til nesten 86 timer musikk på et 2 GB microSD minnekort.

De tekniske spesifikasjonene er i skrivende stund ikke kjent, men vi merker oss at den har et 2-megapiksler kamera og støtter musikkformatene WHA, MP3, eACC+ og MP4. 

Nettmusikk
Telefonen skal også være tilpasset kjøp og nedlasting av musikk fra musikkbutikker på nett, og med WMDRM skal den også kunne spille DRM-infiserte musikkfiler.

Nokia 5700 XpressMusic har innbygde stereohøytalere og støtte for stereo bluetooth hodesett (A2DP). Ut over dette skal telefonen være designet for rask veksling mellom bruksområdene musikkspiller, kamera, smartmobil og videosamtale. 

Dyr
Prisen er anslått til 350 Euro pluss avgifter, hvilket betyr at du nok må grave ganske dypt i lommeboka om du vil kjøpe et eksemplar uten subsidier. Telefonen skal være i butikk før sommeren.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen