Ny musikkmobil fra Nokia

Foruten dedikerte musikknapper, har Nokia i 3250 sørget for at du kan bruke dine favoritt høretelefoner til å lytte til musikken. Du kan nemlig bruke hvilke høretelefoner som helst, så lenge de har standard 3,5 mm tilkobling, som er det vanligste på høretelefoner i dag.

Internminnet på Nokia 3250 er ikke spesielt imponerende, og bare 10 MB stort, men den støtter minnekort av typen microSD som finnes i størrelser opp til 1 GB. Det er enda ikke bestemt hvor stort minnekort som vil følge med i salgspakken.

Vi antar at det medfølgende minnekortet har en størrelse på minst 512 MB, ettersom musikkpakken fra Nokia har et 512 MB minnekort, og de nye MP3-mobilene til Sony Ericsson har lagt seg på 512 MB minne.

Allrounder
Og det e
r ikke bare musikk og mye minne vi skal få glede av. Nokia 3250 er nemlig også utstyrt med et 2 megapikselkamera. Vrir du tastaturet 90 grader, aktiverer du nemlig kameraet.

 

Som vi har vært inne på, kan tastaturet også vris helt rundt. Da vises et nytt sett taster, som gjør at du enkelt kan betjene MP3-spilleren. I tillegg vil mobilen også ha FM-radio med støtte for Visual Radio.

Nokia 3250 er den første av Nokias mobiler som vil bære det nye merkenavnet XpressMusic, som skal gjenkjenne produsentens nye musikkmobiler.

Modellen vil være tilgjengelig fra første kvartal neste år, og vil trolig få en pris på rundt 3500 kroner uten subsidier.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen