Ny musikkmobil fra Motorola?

Front og bak på det som hevdes å være Rokr U9.
Front og bak på det som hevdes å være Rokr U9.
Og slik skal den se ut fra siden.
Og slik skal den se ut fra siden.

Høst pleier å bety lanseringstid for mobilprodusentene. Mye tyder på at Motorola har en lansering forestående. I går omtalte vi ryktene om en ny telefon i Rokr-serien, Rokr E8. Nå har det dukket opp bilder av det som skal være Rokr U9.

Bildene, som har sirkulert en stund, stammer fra det tsjekkiske nettstedet Mobil.cz. Telefonen som vises er en avrundet telefon i lignende stil som kamskjelltelefonen Motorola Pebl.

Blank

Utsiden er blank, med en skjerm som skinner igjennom overflaten. Det ser også ut til at det er et berøringsfølsomt kontrollpanel på utsiden av telefonen.

Det kan også se ut til at telefonen har fått en utgang for 3,5 mm minijack i bunnen, uten at dette er for sikkert. Telefonen skal ha en Micro-USB-plugg og USB 2.0. Bluetooth 2.0 skal også være på plass.

Ikke 3G

Ifølge det tsjekkiske nettstedet har Rokr U9 ikke 3G, men telefonen skal være utstyrt med Edge. Det hevdes videre at U9 er utstyrt med 25 MB innebygget minne med mulighet for utvidelse via MicroSD-minnekort.

Hovedskjermen skal ha 240 x 320 pikslers oppløsning, mens skjermen på utsiden skal ha 128 x 160 pikslers oppløsning. Nettstedet hevder også å vite at telefonen veier 87 gram og måler 9 x 4,86 x 1,64 cm.

Når Motorola eventuelt planlegger å lansere den nye telefonen er foreløpig uvisst. Og om telefonen i det hele tatt er ekte er selvsagt også et åpent spørsmål.

(Kilde: mobil.idnes.cz, slashphone.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen