Ny MSN søk i drift


Klikk på bildet!

Den nye søkeportalen har fått et nytt design, og er nå basert på en søkemotor Microsoft har utviklet fra grunnen av. Med denne motoren håper Microsoft å ta opp kampen med Google.

I den nye versjonen, dog bare fra den amerikanske msn.com, vil du også kunne søke direkte i Encarta eller MSN Musikk. Vi i Programmer.no hadde problemer med å få disse tjenestene til å virke. Disse egenskapene skal komme på plass i den norske versjonen etterhvert, men noen dato for dette er enda ikke satt.

Vi er forpliktet til å kontinuerlig forbedre hastighet, presisjon og brukervennlighet på våre tjenester, uttalte Johan Fredrik Høvås hos Microsoft i en pressemelding. Det å bygge MSN Search opp fra bunnen gir oss mulighet til raskt å kunne videreutvikle tjenesten og gi brukeren nøyaktig den informasjonen de ser etter, uansett hvor den befinner seg. Vi gir brukerne svar på det de lurer på, i stedet for at de bare får flere linker de må lete videre i.

Og det er helt klart at nye MSN Search er mye raskere enn de har vært tidligere. Om du søker på den norske nettsiden, får du automatisk opp norske treff først, en egenskap som vil være svært nyttig for størstedelen av norske brukere. For øyeblikket har det ikke lykkes programmer.no å endre innstillingene slik at man får et globalt søk, noe som begrenser mulighetene til sluttbrukerne en del. Vi regner med at dette vil bli rettet opp i ganske raskt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen