Ny mobil ler av naturkreftene

Det er ikke ofte ting som høydemåler, barometer, kompass og termometer dukker opp i spesifikasjonslistene til en mobil. Men det finnes enkelte produsenter som lager mobiler som appellerer til de barske og villmarksglade.

En ukjent produsent har nå lansert LM801 som er produsentens andre telefon laget for å tåle mye. Den er beskyttet mot både støt, støv og væske, og bør derfor passe utmerket til de eventyrlystne og de som ikke bare jobber i tørre og rene omgivelser. Sonim XP1 både kastet vi i bakken 50 ganger og kjørte over med bil, og den nye LM801 ser ikke ut til å tåle noe mindre.

Lars Monsens våte drøm?

Innebygget i LM801 finner du lommelykt og laserpeker, så vel som et magnetisk kompass, barometer, høydemåler og termometer. I tillegg har telefonen MP3-spiller og FM-radio.

Kompasset er plassert på baksiden av telefonen i stedet for et innebygget kamera. Kompasset viser retningen på en enkel skjerm, og i midten står retningen i gradermål.

LM801 ble vist frem på IFA-messen i Berlin i slutten av forrige uke. Om telefonen blir tilgjengenlig i Norge er fortsatt uvisst.

(Kilder: Pocketlint, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen