Ny mobil fra Disney

For omtrent ett år siden lanserte Disney sin første mobiltelefon. Nå har selskapet fått godkjent patentet på en ny telefon.

Den nye telefonen har fått navnet D100, og er en firebåndstelefon. Det betyr at du kan bruke den i store deler av verden.

Foreløpig finnes det ikke mye tilgjengelig informasjon om D100. Men det vi vet, er at den måler 9,9 x 5,1 x 2,4 centimeter. En lubben telefon, med andre ord.

Med Ole Brumm på dekselet og navigasjonsknappene formet som Mikke Mus' hode, er det liten tvil om hvor D100 kommer fra. I tillegg kan det vanlige tastesettet byttes ut med et tastesett med bare fire knapper, slik at barn lettere kan bruke telefonen.

D100 har, som Disneys forrige mobil, muligheter for foreldrekontroll. Telefonen har to sikkerhetsnivåer; normal og administrator. For å kunne gjøre noen forandringer på telefonen, som for eksempel å legge til en kontakt, må du bruke administrator-nivået. Administratorer har også mulighet til å begrense telefonens ringetid og sperre for innkommende samtaler for eksempel i barnas skoletid.

Hva telefonen kommer til å koste, eller om den vil selges i samarbeid med noen operatør, er usikkert.

(Kilder: Phonearena, Textually)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen