Ny mobil fra Bang & Olufsen?

Serene ble laget i Samarbeid med Samsung, og ble lansert i 2005.
Serene ble laget i Samarbeid med Samsung, og ble lansert i 2005.

Bang & Olufsen er i sving i mobilverdenen igjen. Nå utvikler de en ny ny infrastruktur mellom mobilen og hjemmet. Teknologien har fått navnet Mobile Home Center.

Ved hjelp av mobiltelefonen skal du få tilgang til film, musikk, bilder og lignende, skriver Mobilsiden.dk.

B&O sier til Epn.dk at de skal levere verdenskjent kvalitet fra hjemmet til mobiltelefonen uansett hvor du befinner deg i verden.

Til prosjektet har B&O mottatt i underkant av 11 millioner norske kroner fra Højteknologifonden i Danmark. Tilsammen er budsjettet på det dobbelte.

Også ny mobil?
Da Bang & Olufsen lanserte mobiltelefonen Serene i 2005, sperret mange opp øynene på grunn av telefonens design. Og erfaringen ga mersmak. Bang & Olufsens utviklingsdirektør, Peter Petersen, har nemlig tidligere avslørt at det "helt sikkert kommer flere mobiltelefoner", ifølge Mobilsiden.dk.

I februar mente Computerworld at produsenten allerede var i gang med å lage en ny mobiltelefon, som skulle være en kombinasjon av en musikkspiller og en mobil.

At Bang & Olufsen lager en teknologi for å kommunisere mellom mobiltelefonen og hjemmet, forsterker disse ryktene om en ny mobiltelefon og tydeliggjør at B&O er interessert i mobilmarkedet.

Serene-telefonen ble laget i samarbeid med Samsung. Om en eventuell ny B&O-mobil også er i samarbeid med Samsung, er usikkert.

(Kilder: Mobilsiden.dk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen