Ny miniprojektor fra Samsung

Det begynner kanskje å bli en stund siden du sist så bilder via en lysbildefremviser. I dag ser du som regel bilder enten via PC-en eller direkte på kameraet. Dersom flere skal se bildene samtidig kan det fort bli litt trangt om plassen. En løsning kan være Samsungs nye miniprojektor U300M.

Samsung lanserer nå en miniprojektor som er mindre enn en melkekartong, både i vekt og størrelse. Projektoren kan altså enkelt tas med rundt om, og krever i prinsippet kun en hvit vegg og en strømkontakt for å kunne vise frem for eksempel bilder.

Via USB
Den nye miniprojektoren kan lese av innhold som for eksempel bilder direkte bra USB. Ergo kan du legge feriebildene over på en minnepenn og vise frem feriebildene rett på en hvit vegg. Foruten USB kan du også koble U300M til en PC, spillkonsoll eller en DVD-spiller.

Oppløsningen på den nye modellen er SVGA 800 X 600 og har en variabel bildestørrelse mellom 20-100 tommer med en kontrast på 1100:1. Projektoren viser formatene 4:3, zoom1, zoom2 og 16:9. Lampens varighet er rundt 2000 timer, og apparatet har innebygde høyttalere på 2 x 1 watt. Støynivået er under 30 desibel og størrelsen på projektoren er 17,9 x 5,4x13,0 centimeter og har en vekt på 0,85 kilo.

Projektoren blir å finne i butikkene i desember og har en pris på rundt 5 400 kroner.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen