Ny minimaskin fra Samsung
Teknofil

Ny minimaskin fra Samsung

Mini-PC-en Samsung NC10 har enda ikke kommet ut på det norske markedet med norsk tastatur. Samsung lar derimot ikke dette stoppe dem fra å lansere storebroren.

Lyst på minimaskin? Disse er tilgjengelige i Norge.

Større skjerm
Storebroren NC20 er derimot ikke en maskin som faller fullstendig inn i kategorien for mini-PC. Men sin 12 tommer store skjerm er det i største laget for at du kan kunne putte den i innerlomma. Vekten har de likevel klart å holde nede på like under 1.5 kilo. Dermed blir dette en lett og hendig maskin for de som ønsker litt større tastatur og skjerm enn det vanlige mini-PC-er kan tilby.


Normalt utrustet
Maskinen vil ellers komme med prosessor på 1.3Ghz VIA prosessor, 1GB minne, harddisk på opp til 160GB, blåtann, trådløst nettverk, kortleser og webkamera som seg hør og bør. På tross av at maskinen har større skjerm en de tradisjonelle mini-PC-ene, så har den likevel ingen optisk leser, det vil si DVD/CD-leser.

Maskinen vil få en pris på rundt 4.400 kroner i USA ifølge Engadget. I Norge vil nok denne prisen ligge litt høyere om maskinen lanseres også her i landet. Om det skjer er derimot usikkert.

Dette bør du vurdere når du skal kjøpe en liten mini-PC.

Kilde: Engadget.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen