Ny mini-PC fra LG
Teknofil

Ny mini-PC fra LG

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Mini-PC-er har tatt det norske markedet med storm. Det har LG merket og nå lanserer de nok en modell av de små og lette maskinene.

Eksplosiv etterspørsel
LG har lenge hatt modellen X110 på markedet for de som ønsker en liten og lett maskin. Nå lanserer de etterfølgeren X120. LG selv ser ingen grunn til ikke å satse videre på dette markedet.

- Etterspørselen etter netbooks har formelig eksplodert, og med økt interesse følger økte forventninger til de små, bærbare modellene. Derfor er vi glade for å kunne tilby LG X120, spesielt utviklet med enkel funksjonalitet og smarte løsninger for multimedia, innpakket i et stilrent hus, sier Fredrik Lundqvist, produktspesialist hos LG Electronics i pressemelding.

3G-oppkobling og hurtigstart
Maskinen kommer med innebygd løsning for oppkobling mot mobilt bredbånd. Maskinen har også integrert løsning for hurtigstart. Dette betyr at på fem korte sekunder skal du kjapt få tilgang til nødvendige programmer som MP3-spiller, billedfremviser og nettleser uten at selve operativsystemet startes opp. Maskinens skjerm er på ti tommer og har en oppløsning på 1024 x 576 piksler. Prosessoren er en Intel Atom-prosessor på 1,6Ghz. Maskinen er ellers utstyrt med 3 USB-innganger, 1GB minne og 160GB harddisk.


Maskinens vekt er på knappe 1,19 kilo. Dessverre er ikke prisen like knapp. De små minimaskinene fikk mye oppmerksomhet i starten da prisen lå på linje med vekten, dessverre er nye funksjoner og større kraft i maskinene med på å drive prisen oppover. LG X210 får derfor en veiledende pris på 4.995 kroner i Norge. Du kan også velge en modell uten innebygd mulighet for mobilt bredbånd. Prisen for denne vil ligge på 3.995.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen