Ny milepæl for iTunes

Antall brukere av multimediaspilleren iTunes fra Apple har økt kraftig det siste året. Det har også antall besøkende til musikkbutikken iTunes Music Store og nedlasting av musikk fra butikken.

Apple har nå laget en nettside som viser antall låter som er blitt lastet ned fra iTunes Music Store. Når dette er skrevet er det like før tallet passerer 970 millioner. Se tellingen "Live" på nettsiden apple.com/itunes/1billion.

Apple har i denne forbindelsen satt i gang en premieutdeling. Brukerne som laster ned hver 100 000-ende låt vinner iPod Nano med 4 GB lagringsplass til og musikknedlastinger til en verdi av 100 dollar. Den brukeren som er så heldig å laste ned låt nummer 1 milliard blir en vinner av iMac datamaskin, en iPod og nedlastinger fra iTunes Music Store til en verdi av 10 000 dollar. Les mer om dette på apple.com.

Brukere som laster ned musikk fra iTunes Music Store skal være automatisk påmeldt til konkurransen, men det er også mulig å melde seg på via nettsiden apple.com. Du må være 13 år eller eldre for å delta i konkurransen. Du kan lese mer om konkurransebetingelsene på denne siden.

Kilde: neowin.net

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen