Ny metallmobil fra BenQ i salg

        BenQ-Siemens EL71

Dimensjoner: 9,0 x 4,6 x 1,7 cm, 94 gram

Teknologi: GSM 900, 1800, 1900, GPRS, EDGE

Blåtann, USB, MMS, epost, wap 2.0, Lynmeldinger.

Maskinvare: Batteri; 5 timer tale, 300 timer hvile, 16 MB internminne, microSD minneutvidelse.

Skjerm: TFT, 262 000 farger, 240 x 320 piksler, 2 tommer.

Kamera: 1,3 megapiksler

Øvrig: Mp3-spiller, programmerbare hurtigtaster.

Mobiltelefoner i metall er populært, og den siste i rekken er BenQ-Siemens EL71. Denne telefonen har det meste, inkludert hylleplass i din lokale mobilbutikk. Nå får du kjøpt EL71.

BenQ-Siemens EL71 er noe så sjeldent som en skyvetelefon med skall i børstet aluminium og magnesium, til en hyggelig pris.

Men om du faller for fristelsen til å skaffe deg en EL71, er du nødt til å stå over 3G.

Denne telefonen blir dermed uaktuell om du er avhengig av videosamtale, raskest mulig internetthastighet og andre 3G- tjenester.

EL71 er likevel ingen sinke på internett. BenQs tyske ingeniører har utstyrt denne telefonen med støtte for EDGE, noe som betyr at du i alle fall får de nest høyeste netthastighetene.

Bortsett fra utseendet er det ikke så mye som skiller denne telefonen fra andre mobiltelefoner. Det begynner etterhvert å bli vanlig med kamera, mp3-spiller, minnekort og blåtann.

Likevel er denne telefonen ganske enerådende i sin prisklasse. De nærmeste konkurrentene begynner å dra på både måneder og år, og vi kan nevne Nokia 6230i, Sony Ericsson K750i, og Nokia 6111. Ingen av disse telefonene kan skryte på seg like stor og skarp skjerm som EL71.

Den forholdsvis lille telefonen har for øvrig forholdsvis lav oppløsning på kameraet. 1,3 megapiksler imponerer ikke engang bestefar, så EL71 er neppe det beste valget for mobilfotografen.

EL71 har ellers den selvsagte støtten for MMS, WAP og e-post, men også lynmeldingstjenester, og BenQ-Siemens lister opp ICQ som et eksempel.

I skrivende stund kan du få EL71 for i underkant av 2000 kroner. Vår prisguide viser at ingen nettbutikker har telefonen på lager i skrivende stund, men EL71 har blitt observert i levende live i mobilbutikker i Bergen.

I vår lanseringsguide kan du følge med på når EL71 kommer i nettbutikkene.

Vil du vite mer?

(Kilder: BenQ-Siemens.com)

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen