Ny lyd fra Bose

Lei av at samboer’n plasserer hekladuker og potteplanter på toppen av høyttalerne i stua for å pynte opp boksene? Med det nye hjemmeunderholdningssystemet fra Bose trengs det ikke.

Lifestyle 235 er et hjemmeunderholdningssystem med bare to synlige høyttalere, Gemstone ES. Hver høyttaler inneholder tre elementer, hvor to vender forover og en er plassert på siden. Sammen med Bose TrueSpace Digital signalbehandling, skal nye høyttalerne skape et bredere og mer presist lydbilde, og Acostimass-modulen sørger for en kraftig og dyp bass, ifølge en pressemelding fra selskapet.

På jakt etter nye lydopplevelser? Sjekk priser og de mest populære hjemmekinoanleggene på vårt Prissøk.

Underholdningssystemet har en innebygd AM/FM-tuner, samt dokkingstasjon for iPod eller iPhone. Ved hjelp av ”Bose Link”, kan andre Bose-produkter også kobles til systemet.

Andre teknologier i systemet er AdaptiQ lydkalibreringsteknologi, som justerer lydbildet ved å ta hensyn til rommets innredning, størrelse og form. Bose Unify er en integrert teknologi som gjør det mulig å koble ulike lyd- og bildekilder på via TV-skjermen. Systemet har innganger som registrerer tilkoblingen, og gir deg bekreftelse når tilkoblingen er vellykket.

Den medfølgende fjernkontrollen kan programmeres til å kontrollere ulike underholdningsenheter, inkludert Blu-Ray Disc-spillere, TV-bokser og nye enheter som etter hvert blir tilgjengelig markedet. Systemet har også plass til seks HD-kilder, og oppskalerer automatisk video-signaler til 1080p over HDMI.

Som vanlig når vi snakker om Bose er det på ingen måte gi-bort-pris på anlegget, anbefalt utsalgspris er 32 000 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen